Landstede Groep

Examens

Ga jij dit jaar eindexamen doen? Wij hebben alle belangrijke datums op een rij gezet. Ook vind je hier meer info over het examenreglement, de examenboekjes en geven we een aantal handige tips. 

  • Voor de schriftelijke centrale examens begint het eerste tijdvak op donderdag 12 mei en eindigt het eerste tijdvak op maandag 30 mei.
  • Voor de schriftelijke centrale examens begint het tweede tijdvak op maandag 20 juni en eindigt het tweede tijdvak op donderdag 23 juni.
  • Voor de centraal schriftelijke en praktische examens in de beroepsgerichte profielvakken begint de afnameperiode op maandag 4 april en eindigt de afnameperiode op vrijdag 8 juli.
  • Voor de digitale centrale examens in de algemene vakken van de basisberoepsgerichte leerweg en de kaderberoepsgerichte leerweg begint de afnameperiode op maandag 4 april en eindigt de afnameperiode op donderdag 23 juni.
  • Het derde tijdvak vindt plaats in augustus.

Een interessante tip voor de leerlingen die dit jaar examen doen!
Het College voor Toetsen en Examens geeft op de website mijneindexamen.nl informatie aan de examenkandidaten. Deze mobiele website/app biedt op maat informatie aan over het centraal examen. Voorbeelden hiervan zijn het gepersonaliseerde examenrooster, te gebruiken hulpmiddelen en correctiemodellen na afname. Ook algemene info, regels en tips zijn in de app te vinden.
Mijneindexamen.nl is optimaal voor de smartphone, maar ook geschikt voor de laptop of een digitaal schoolbord zodat deze ook klassikaal door de coach gebruikt kan worden.

Mijneindexamen.nl

Examenreglement

Examenreglement VC Hardenberg 2022-2023

Examenboekjes

Binnenkort worden de Examenboekjes gepubliceerd.