Landstede Groep
In Ommen is het
goed voor elkaar

Vechtdal College Ommen

Woon je in Ommen of omgeving en zoek je een middelbare school? Dan hoef je waarschijnlijk niet lang na te denken. Je gaat naar het Vechtdal College. Net als iedereen. Bij ons heb je het goed voor elkaar. Je leert in een modern schoolgebouw, volgt leuke lessen en wordt klaargestoomd voor een plek op de arbeidsmarkt die bij jou past.

School voor vmbo, havo en vwo

Het Vechtdal College in Ommen is een christelijke middelbare school voor vmbo, havo en vwo. Elke dag verwelkomen we zo’n 1300 leerlingen uit Ommen en omstreken. Dat onze school zo groot is, merk je eigenlijk niet. Binnen het gebouw heb je vooral les op je eigen verdieping. Hierdoor krijg je de begeleiding die je nodig hebt en haal je het beste uit jezelf.

DSC 4888

“Ik ben
blij met mijn keuze
voor deze school.“

Nu op het Vechtdal College Ommen

Geslaagd

Geweldige examenuitslag!

1 juli 2022

Lees meer
IMG 20220701 WA0004

Ludieke Bissingh Hike

1 juli 2022

Stralend! Dat was niet alleen de zon, maar ook de prestatie. Of het nu 5 km of 15 km was, diegene die mee hebben gedaan, hebben zich ingezet voor het goede doel Edukans.

Lees meer
Westerbork 2 1

vmbo-2 verdiept zich in de Tweede Wereldoorlog

1 juli 2022

Donderdag 30 juni jl. zijn de klassen 2 uit het vmbo naar herinneringscentrum en voormalig kamp Westerbork geweest. De afgelopen periode hebben de leerlingen zich voorbereid op dit bezoek door middel van het kijken naar afleveringen uit de serie ’13 in de oorlog’ en door het kijken en luisteren naar verhalen van mensen uit die periode. 

Lees meer

Boeken inleveren op 11 juli

24 juni 2022

Op 11 juli a.s. moeten de boeken ingeleverd worden in de aula.

Lees meer
Poster Vechtdal Festival Def (002) Min

Vechtdal Festival

24 juni 2022
Lees meer
Triathlon

Triathlon

19 mei 2022

Lees meer