Landstede Groep

Ieder talent een plek van betekenis

Het Vechtdal College Ommen is een Christelijke school voor voortgezet onderwijs in de regio. Bij ons kun je jouw talenten optimaal ontdekken en ontwikkelen. Wij vinden duurzaamheid heel belangrijk en we hebben op school onder andere een gezonde schoolkantine.

Over ons

Het Vechtdal College Ommen staat voor persoonlijke aandacht, wederzijds respect en geloof in ieders talent. We zijn een leef- en leergemeenschap, waar we kennis met elkaar delen, samen nieuwe inzichten verwerven, innoveren en met en van elkaar leren. Zo krijgen begrippen als tolerantie, acceptatie en samenwerking bij ons in de dagelijkse praktijk echt inhoud.

DSC 4897

Duurzame school

We willen graag de vele facetten van duurzaamheid meegeven aan de generatie van de toekomst. De nieuwe lichting vakmensen, denkers en leiders lopen bij ons rond en wij voelen ons verantwoordelijk voor het creëren van bewustwording over dit uitdagende thema.

DSC 4888

Gezonde school

Onze school is een omgeving waar gezond kiezen gemakkelijk moet zijn, omdat dit bijdraagt aan jouw ontwikkeling. We kiezen voor een positieve aanpak, waardoor niemand zich buitengesloten of beoordeeld hoeft te voelen.

Mediatheek

Alle leerlingen van het Vechtdal College Ommen kunnen gratis gebruik maken van de mediatheek.
De mediatheek is er om je te helpen bij je studie. Je kunt er boeken lenen, de mediatheekcatalogus inzien

en boeken reserveren. Ook zijn er de databanken Literom en Uittrekselbank in te zien.
Buiten de lesuren kun je er zelfstandig aan de slag met je huiswerk.

Klik hier voor de flyer en de catalogus.

DSC 4964