Landstede Groep

Welkom? Groep 8

Het aftellen is begonnen! Nog even en jouw basisschooltijd zit erop. Na de zomervakantie ga je waarschijnlijk naar het Vechtdal College in Ommen, net als iedereen. Hoewel deze keuze vaak al vaststaat, kunnen we ons voorstellen dat je meer wilt weten over onze school. Op deze pagina maak je kennis met onze locatie en vind je alle informatie over de voorlichtingsactiviteiten die we organiseren.

Doe-woensdagmiddag

In de maanden november tot en met februari hadden we de doe-woensdagmiddagen (voor zover dat mogelijk was tijdens de coronaperiode). Wat gingen we doen: proefjes, techniek, koken & bakken of iets creatiefs. Beleef het Vechtdal College Ommen op jouw manier. De activiteiten duurden 50 minuten. Er deden maximaal 12 leerlingen per activiteit mee! 

Open Huis

Op 17 februari hielden we een Open Huis voor leerlingen van groep 8 met één ouder. 

Wil je nog graag de school een keer komen bekijken, dan ben je van harte welkom. Neem dan contact op met de school (0529-408330).

 

VIP-middag

Tijdens een VIP-middag kon je samen met je ouders het Vechtdal College Ommen ontdekken. 
In 50 minuten kon je de hotspots van het Vechtdal College Ommen bekijken en meteen al je vragen stellen! De VIP-middagen werden gehouden van november tot en met maart. 

Online Open Avond

Op 24 januari was er een informatieve Online Open Avond. Het Vechtdal College Ommen leren kennen vanuit je luie stoel! Binnen 50 minuten kwam je alles te weten over onze school.

Terugkijken? Klik hier

 

 

 

 

 

DSC 4961

Niels en Debbie laten onze school zien!

Wil je alvast zien hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk dan deze video met Niels en Debbie die jou alles laten zien!

“Je leert bij ons met boeken en een laptop