Landstede Groep

Welkom? Groep 8

Na de herfstvakantie gaat de voorlichting voor het nieuwe schooljaar weer van start: de basisscholen worden bezocht, er zijn (online-) voorlichtingsavonden, VIP-middagen, doe-woensdagmiddagen en tot slot is er op 26 januari ons Open Huis.

Wij zijn er klaar voor: "Maak je borst maar nat"

 

Doe-woensdagmiddag

In de maanden november tot en met februari hadden we de doe-woensdagmiddagen. Wat werd er allemaal gedaan: proefjes, techniek, koken & bakken of iets creatiefs. De activiteiten duurden 50 minuten. 

VIP-middag

Tijdens een VIP-middag konden leerlingen samen met de ouders het Vechtdal College Ommen ontdekken. 
In 50 minuten konden ze de hotspots van het Vechtdal College Ommen bekijken en meteen alle vragen stellen! De VIP-middagen werden gehouden van november tot en met februari. 

Open Huis

Op donderdag 26 januari 2023 was ons jaarlijkse Open Huis. In een prettige sfeer konden de leerlingen van groep 8 (en 7) ontdekken wat de school allemaal te bieden heeft. ’s Avonds van 16.00 tot 21.00 uur konden ouders met hun zoon/dochter en andere belangstellenden de school komen bekijken. We kijken terug op een heel mooi Open Huis.

 

Online Open Avond

Op 23 januari 2023 was er een informatieve Online Open Avond. Het Vechtdal College Ommen leren kennen vanuit je luie stoel! Binnen 50 minuten kwam je alles te weten over onze school.

Meekijken? Klik hier

 

 

 

 

 

DSC 4961

Niels en Debbie laten onze school zien!

Wil je alvast zien hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk dan deze video met Niels en Debbie die jou alles laten zien!

“Je leert bij ons met boeken en een laptop