Landstede Groep

Welkom? Groep 8

Al voor de herfstvakantie zijn we gestart met de voorlichting voor het nieuwe schooljaar! De basisscholen werden bezocht van 9 tot en met 16 oktober, er zijn VIP-middagen en doe-woensdagmiddagen en op donderdag 2 november jl. hadden we ons Open Huis.

Maak jij de sprong naar het Vechtdal College?

Doe-woensdagmiddag

In de maanden januari, februari en maart hadden we de doe-woensdagmiddagen. Wat kun je allemaal doen op zo'n doe-woensdagmiddag: proefjes, techniek, koken & bakken of iets creatiefs. De activiteiten duurden ongeveer een uur. 

VIP-middag

Tijdens een VIP-middag konden leerlingen samen met de ouders het Vechtdal College Ommen ontdekken. 
In 50 minuten zagen ze de hotspots van het Vechtdal College Ommen en konden meteen alle vragen stellen!

Zin in een VIP? Stuur gewoon een mailtje, dan krijg je z.s.m. bericht terug.

 

 

 

 

Open Huis

Op donderdag 2 november 2023 was ons jaarlijkse Open Huis speciaal voor de leerlingen van groep 8. In een prettige sfeer konden de leerlingen van groep 8 (en 7) ontdekken wat de school allemaal te bieden heeft. ’s Avonds van 18.00 tot 21.00 uur konden ouders met hun zoon/dochter en andere belangstellenden de school komen bekijken. Er heerste een gezellige drukte en de sfeer was erg positief. We kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagde dag! 

Op 25 januari 2024 's avonds van 19.00 tot 21.00 uur werd er een informatieavond gehouden voor leerlingen die het schooljaar 2024-2025 in willen stromen in vmbo-2basis/kader tot en met vwo-6 (de zgn. zij-instromers).

Kylian en Jinse laten onze school zien!

Wil je alvast zien hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk dan deze video met Kylian en Jinse die jou alles laten zien!

“Je leert bij ons met boeken en een laptop