Landstede Groep

Welkom? Groep 8

Al voor de herfstvakantie starten we met de voorlichting voor het nieuwe schooljaar: de basisscholen worden bezocht van 9 tot en met 16 oktober a.s. er zijn VIP-middagen en doe-woensdagmiddagen en op donderdag 2 november 2023 is ons Open Huis.

Wij zijn er klaar voor: "Maak je borst maar nat"

 

Doe-woensdagmiddag

In de maanden januari, februari en maart hebbe we de doe-woensdagmiddagen. Wat kun je allemaal doen op zo'n doe-woensdagmiddag: proefjes, techniek, koken & bakken of iets creatiefs. De activiteiten duren 50 minuten. 

VIP-middag

Tijdens een VIP-middag kunnen leerlingen samen met de ouders het Vechtdal College Ommen ontdekken. 
In 50 minuten kunnen ze de hotspots van het Vechtdal College Ommen bekijken en meteen alle vragen stellen! De VIP-middagen worden gehouden van november tot en met februari. 

Open Huis

Op donderdag 2 november 2023 is ons jaarlijkse Open Huis speciaal voor de leerlingen van groep 8. In een prettige sfeer kunnen de leerlingen van groep 8 (en 7) ontdekken wat de school allemaal te bieden heeft. ’s Avonds van 18.00 tot 21.00 uur kunnen ouders met hun zoon/dochter uit groep 8 (en 7) en andere belangstellenden de school komen bekijken. We zien u graag op donderdag 2 november a.s. 

Kylian en Jinse laten onze school zien!

Wil je alvast zien hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk dan deze video met Kylian en Jinse die jou alles laten zien!

“Je leert bij ons met boeken en een laptop