Landstede Groep

Welkom? Groep 8

Het is een belangrijk jaar voor jou! Nu je bijna klaar bent op de basisschool, sta je voor de uitdaging om een middelbare school te kiezen. Best lastig. En daarom helpen wij je op weg. Op deze pagina maak je kennis met het Vechtdal College in Hardenberg en vind je alle informatie over de voorlichtingsactiviteiten die we organiseren.

Lessencarrousel

Op woensdagmiddag 18 januari zijn leerlingen van de basisscholen die vallen onder het Chrono-bestuur en enkele zelfstandige basisscholen (De Wiekslag uit Bruchterveld, CNBS Windesheim uit Sibculo, De Hoekstee uit Beerzerveld, De Fontein uit Lutten, Ravelijn uit Den Velde en De Kwinkslag uit Slagharen) bij ons op school geweest om op een leuke en informatieve manier kennis te maken met het Vechtdal College Hardenberg.

 

BVW8076 Bewerkt

Plusklas/Klusklas

Ook dit schooljaar organiseren we voor leerlingen uit groep 8 weer de Plusklas en de Klusklas.

De Plusklas is voor leerlingen die wat meer kunnen en willen, van extra uitdaging houden en het leuk vinden om dat gezamenlijk te doen. De leerlingen kunnen dit programma uitstekend volgen naast hun eventuele keuze voor een hoogbegaafdheidsgroep zoals Manifesto binnen Chrono-verband of Breinstein binnen Arcade. Leerlingen kunnen kiezen uit modules als Mythologie, Biomimicry, Crime Scene Investigation en Geofictie.

BVW7691 Bewerkt

“Je leert bij ons met boeken en een laptop

Anna en Stijn laten de school zien

Wil je alvast zien hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk dan deze video met Anna en Stijn die jou alles laten zien!