Landstede Groep
Groep 8

Welkom? Groep 8

Doei juf of meester, hallo mevrouw of meneer! Dit jaar ga je van de basisschool naar de middelbare school. Welke school het wordt, weet je waarschijnlijk nog niet. Omdat kiezen best lastig kan zijn, helpen wij je op weg. Op deze pagina maak je kennis met het Vechtdal College in Dedemsvaart en vind je alle informatie over de voorlichtingsactiviteiten die we organiseren. Zien we je snel?

Stijn en Daantje laten de school zien

Wil je alvast zien hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk dan deze video met Stijn en Daantje die jou alles laten zien!

“Je leert bij ons met boeken en een laptop

Bekijk onze eigen aflevering van Checkpoint

Speciaal voor leerlingen van groep 8 maakten wij een special over het Vechtdal College Dedemsvaart in VCD Checkpoint. Je ziet hoe het gaat met leerlingen die vorig jaar bij ons op school kwamen en of ze al een beetje ingeburgerd zijn. Bekijk de aflevering hiernaast terug!

Vragenuurtje voor ouders

Voor ouders organiseerden wij een online vragenuurtje om je laatste vragen over onze school te beantwoorden. Het team van Vechtdal College Dedemsvaart stond graag voor je klaar. Bekijk hiernaast het vragenuurtje terug.