Landstede Groep

Informatie voor een snelle start

Voor een snelle start heb je een laptop en een iPad nodig. Je moet ze bestellen, en accounts en wachtwoorden aanmaken. Ook belangrijk om te weten: wat zijn de gebruikersvoorwaarden?

Praktische informatiegids

In deze brochure vindt u de meest praktische informatie. Wie moet ik bellen als mijn kind ziek is? Wat zijn de lestijden? Bij wie kan ik aankloppen als ik voor mijn kind extra begeleiding wil? Klik hier om deze informatiegids te bekijken

 

Wachtwoord wijzigen

Het is vervelend als je je wachtwoord bent vergeten of je kunt niet meer inloggen. Hier kun je in eerste instantie zelf wat in doen. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te maken dat je makkelijk kunt onthouden (zoals aangegeven bij stap 1). Let op: het wachtwoord moet tenminste bestaan uit 9 tekens waarvan minimaal: 2 cijfers, 1 hoofdletter en 1 kleine letter. Heb je je wachtwoord al eerder aangepast of ben je deze eerder vergeten? Je mag ook niet een eerder wachtwoord gebruiken als je nieuwe wachtwoord.

Krijg je een andere gebruikersnaam te zien dan je van ons hebt ontvangen?
Waarschijnlijk ben je ingelogd met een ander Microsoft-account. Log uit door rechtsboven op de pagina op het e-mailadres te klikken dat is ingelogd. Klik daarna op 'Sign out'.

Krijg je de melding 'Meer informatie vereist'?
Vul dan je telefoonnummer in (dit is is vanwege de veiligheid). Zo krijg je met je telefoonnummer toegang tot je account wanneer je bijvoorbeeld je wachtwoord bent vergeten. Na het invullen van je telefoonnummer klik je op 'Volgende'. Via sms krijg je een code: deze vul je in op de pagina die je voor je hebt. Na het invullen van de code klik je nog een keer op 'Volgende'.

Heb je nog vragen?
Kom je er niet uit, mail dan onze helpdesk. Zet in je mail ook je gebruikersnaam en telefoonnummer zodat wij je gemakkelijk kunnen bereiken.

Bestellen laptop

Wij maken op het Vechtdal College in onze lessen gebruik van Windows11-laptops. Wij vragen u om een laptop voor uw kind aan te schaffen. U heeft de keuze om of zelf een laptop aan te schaffen of gebruik te maken van de opties die wij u als school aanraden. Let op: de laptop moet in beide gevallen wel voldoen aan bepaalde vereisten. Klik hier om de brief te lezen met alle informatie over het bestellen van de laptop. 

Laptop bestellen via Signpost
Om het aanbod van de laptops te bekijken en te bestellen, gaat u naar de speciale Vechtdalwebshop van Signpost: Welkom bij Vechtdal College (signpost.nl).

Mocht dit problemen opleveren of heeft u vragen over het bestelproces, neemt u dan contact op met Signpost. Contact opnemen met school heeft in dat geval geen zin omdat we als school geen zicht hebben op het interne bestelproces van Signpost. Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar: info@signpost.nl of te bellen naar: 010 891 72 87.