Landstede Groep

Informatie voor een snelle start

Voor een snelle start heb je een laptop en een iPad nodig. Je moet ze bestellen, en accounts en wachtwoorden aanmaken. Ook belangrijk om te weten: wat zijn de gebruikersvoorwaarden?

Wachtwoord wijzigen

Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te maken dat je makkelijk kunt onthouden (zoals aangegeven bij stap 1). Let op: het wachtwoord moet tenminste bestaan uit 9 tekens waarvan minimaal: 2 cijfers, 1 hoofdletter en 1 kleine letter. 

Krijg je een andere gebruikersnaam te zien dan je van ons hebt ontvangen?
Waarschijnlijk ben je ingelogd met een ander Microsoft-account. Log uit door rechtsboven op de pagina op het e-mailadres te klikken dat is ingelogd. Klik daarna op 'Sign out'.

Krijg je de melding 'Meer informatie vereist'?
Vul dan je telefoonnummer in (dit is is vanwege de veiligheid). Zo krijg je met je telefoonnummer toegang tot je account wanneer je bijvoorbeeld je wachtwoord bent vergeten. Na het invullen van je telefoonnummer klik je op 'Volgende'. Via sms krijg je een code: deze vul je in op de pagina die je voor je hebt. Na het invullen van de code klik je nog een keer op 'Volgende'.

Heb je nog vragen?
Kom je er niet uit, mail dan onze helpdesk. Zet in je mail ook je gebruikersnaam en telefoonnummer zodat wij je gemakkelijk kunnen bereiken.

Bestellen HP Probook

De bestelling van je Probook verloopt via Signpost. Om de Probook op tijd geleverd te krijgen, is het belangrijk dat je deze op tijd bestelt. Heb je de bestelling geplaatst voor 1 juli? Dan krijg je deze in de eerste schoolweek van ons.
Lukt het bestellen niet, neem dan contact op met de klantenservice van Signpost, tel: +32-3-327 30 74, info@academicshop.eu. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. 

iPad instellen

Voor het juist instellen van de iPad is er deze instructievideo.

Aanmaken privé-account (Apple ID)

Voor het aanmaken van een privé-account (Apple ID) is er deze instructievideo. Hierdoor kun je op het privé-account onder andere apps installeren. Dit is niet verplicht, maar zo heb je een extra account. 

Gebruikersvoorwaarden 

Gebruikersvoorwaarden iPad
Gebruikersvoorwaarden Chromebook

Storing en schade 

Kijk hier wat je kunt doen bij storing en schade.