MENU

Start

Informatie voor een snelle start op onze school

Bestelling iPad bij Choose IT

De bestelling van je iPad verloopt via Choose IT. Om de iPad op tijd geleverd te krijgen is het belangrijk dat je deze op tijd bestelt. Is de bestelling geplaatst voor 29 juni? Dan kunt u deze in de week van 6 juli thuis verwachten. Een bestelling geplaatst na 29 juni? Dan wordt de iPad in de week van 10 augustus bij u bezorgd.

Bestelling Chromebook bij Choose IT

De bestelling van je chromebook verloopt via Choose IT. Om de chromebook op tijd geleverd te krijgen is het belangrijk dat u deze op tijd bestelt. Heeft u de bestelling geplaatst voor 29 juni? Dan krijgt uw kind deze in de eerste schoolweek van ons uitgereikt.

Wanneer het bestellen niet lukt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Choose IT. Per mail: ChooseIT@centralpoint.nl of telefonisch: 088-4300303. Ook is er een mogelijkheid om te chatten met een medewerker, en kan er een contactformulier worden ingevuld. 


Instructievideo iPad instellen

Voor het juist instellen van de iPad kunt u gebruik maken van de onderstaande instructievideo. https://youtu.be/2wHrf8lSg74

Instructievideo aanmaken prive account (Apple ID)

Voor het aanmaken van een prive account (Apple ID) kunt u gebruik maken van de onderstaande instructievideo. Hierdoor kunt u op het prive account onder andere apps installeren. Dit is niet verplicht maar een extra toe te voegen account. https://youtu.be/qd0iC8Zzbm0


Gebruikersvoorwaarden iPad/ Chromebook

1. Gebruikersvoorwaarden iPad 

2. Gebruikersvoorwaarden Chromebook

3. Afhandeling storing en schade