MENU

Werken bij het Vechtdal College

Werken bij het Vechtdal College betekent werken met professionele collega’s in een open christelijke school met meerdere locaties en een breed onderwijsaanbod. Onze kernwaarden, missie en identiteit zijn de basis voor ons dagelijks handelen.

Onze medewerkers maken onze school. We willen de beste mensen op de juiste plek. We stimuleren je om beter te worden en jezelf uit te dagen. Daarbij ben je regisseur van je eigen ontwikkeling. Maatwerk staat daarbij centraal, want voor iedere medewerker heeft ontwikkelen een ander doel.

Word je onze nieuwe collega, dan kun je rekenen op een uitgebreid programma van begeleiding en coaching. Voor startende docenten bieden we extra faciliteiten om een vliegende start te maken (bijv. vrijstelling van bepaalde neventaken).

 

Als docent op onze school ben je tegelijkertijd een goede vakman/vrouw en coach. Je bent de deskundige in je vakgebied en biedt lesstof op een aantrekkelijke manier aan. Je weet leerlingen tot leren te brengen en weet leerlingen eigenaar te maken van hun eigen leerproces. Tegelijkertijd heb je ook aandacht voor de ontwikkeling van de leerling als individu en bied je begeleiding waar nodig. We gaan ervan uit dat iedere docent ook mentor kan zijn.

Arbeidsvoorwaarden

We hanteren de CAO-VO. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a.:

  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Fietsenplan
  • Vechtdal Vitaal (vitaliteitsprogramma)
  • Cafetaria-regeling

Over ons

Het Vechtdal College is een open christelijke school in Noordoost Overijssel, met ruim 350 medewerkers verdeeld over drie locaties: Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart. Iedere locatie heeft zijn eigen onderwijsaanbod en unieke sfeer.

Identiteit

Het Vechtdal College is een open christelijke school. Het is ons voorrecht mee te mogen helpen aan de vorming van onze leerlingen vanuit Bijbelse waarden en hen een perspectiefvolle toekomst te bieden. Werken op onze school betekent uitgedaagd worden om invulling te geven aan onze identiteit.

 

Kernwaarden
Vertrouwen, verbinding & Veiligheid


Missie
“Een plek van betekenis voor elk talent”

 

Doelstellingen

Onze missie geeft ons een didactische en een pedagogische opdracht.

“Plek van betekenis”     het uitbouwen en borgen van de kracht van een goed pedagogisch klimaat.

“Voor elk talent”              uitgaan van verschillen in leeftijd, leerstijl en competenties van leerlingen bij het inrichten van het onderwijs.