Landstede Groep

Vechtdal Festival
24-06-2022

Mis het niet: het Vechtdal Festival op 7 juli

Donderdag 7 juli is het Vechtdal Festival. De aanmeldingen lopen storm! Er zijn nog een aantal leerlingen die geen keuze voor de sport- en cultuurworkshops hebben gemaakt. Zij krijgen nog tot vrijdag 1 juli 12.00 uur de tijd en daarna worden ze door de organisatie ingepland bij een workshop. Kun je helemaal niet aanwezig zijn die dag en is jouw coach/het loket nog niet op de hoogte? Laat het dan zo snel mogelijk weten. 

Op de festivaldag word je om 12.00 uur met je klas verwacht op school waar je uitleg krijgt over de gehele dag. Ook ontvang je een stempelkaart/voucher waar je tijdens het festival eten en drinken voor kunt halen. Neem zelf een lunch mee, die je dan in het lokaal kunt eten. Daarnaast is het ook handig om bij de sportactiviteiten drinken bij je te hebben. Deze activiteiten vinden niet allemaal plaats op school. Volgende week krijg je nog een bericht in welk lokaal en bij welke docent jouw klas wordt verwacht, ook zal dit op de televisieschermen worden getoond. 

Het festival is de gehele dag van 12.00 uur - 19:30 uur. Tot 16.30 uur volgen de leerlingen workshops en daarna komt iedereen samen op het festivalterrein op het schoolplein.

Vanaf 16.30 uur zijn ook ouders, broer(s)/zus(sen) van harte welkom.

Vanuit een aantal workshops gaan leerlingen ook tijdens het festival aan de slag, zij shaken de cocktails, geven korte optredens of verzorgen als dj de muziek in de silent disco. Je kunt in de Vechtdalcorner loten kopen (opbrengst is voor de goede doelen) en ook extra consumptiebonnen als je meer eten/drinken wilt halen. We gaan ervanuit dat iedereen tot 19.30 uur aanwezig is, want dan wordt de feestelijke dag afgesloten met een vuurshow en grote verloting. Indien je eerder weg moet ’s avonds, dan meld je je af bij de docent waar je de dag ook mee start.