Landstede Groep

Vakantieschool
14-03-2023

Vakantieschool voor leerlingen die hun niveau Nederlands, Engels of Rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen of vervolgopleiding.

Vakantieschool Zwolle en Harderwijk is er ook voor jou!

Waar en wanneer?
Landstede biedt leerlingen ook in de meivakantie weer extra onderwijs met de Vakantieschool.

Locaties: Zwolle (Rechterland, ingang Sportcentrum), Harderwijk (Westeinde 33)
Data: maandag 24 april, dinsdag 25 april, woensdag 26 april en vrijdag 28 april
Tijd: 9.00 – 13.00

Wat leer je op de Vakantieschool?
De Vakantieschool Landstede is er voor leerlingen in het vo, mbo-studenten en nieuwkomers uit internationale schakelklassen. Leerlingen krijgen minimaal 1 ochtend en maximaal vier ochtenden extra ondersteuning van diverse docenten in de vakken Nederlands, Engels en rekenen/wiskunde.

Wie geconcentreerd en op eigen tempo voor zichzelf wil werken, kan ook bij de Vakantieschool terecht. Er zijn speciale stilteruimtes. Even wat les en daarna zelf aan de slag? Ook dat kan. Na afloop ontvangen leerlingen een certificaat en een verslagje. De leerling kan vooraf aangeven hoeveel ochtenden en welke ochtenden hij/zij graag wil komen.

Als leerlingen zich aanmelden, vullen ze hun leerbehoefte in. Voor de start van de Vakantieschool worden ze gebeld en wordt de leervraag nog een keer gedetailleerd besproken.

Gezellige manier
Kortom, met de Vakantieschool wordt er zoveel mogelijk onderwijs op maat aangeboden op een leuke en ontspannen manier, waarbij er ook gezorgd wordt voor dat vakantiegevoel. Zo is er koffie, thee, water en wat lekkers. Ook is er ruimte voor buitenactiviteiten en wordt de Vakantieschool altijd samen op een gezellige manier afgesloten .

Gratis onderwijs
Hoe zit het dan met de kosten? Voor leerlingen van scholen van Landstede Groep is de Vakantieschool gratis. Wie op een andere vo school of mbo zit, maar toch graag gebruik wil maken van de Vakantieschool, is van harte welkom, maar betaalt € 50,- per dag.

Aanmelden
De aanmelding gaat alleen via de website van Landstede: www.vakantieschoolzwolle.nl. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 11 april.