Landstede Groep

Ludieke Bissingh Hike
01-07-2022

Stralend! Dat was niet alleen de zon, maar ook de prestatie. Of het nu 5 km of 15 km was, diegene die mee hebben gedaan, hebben zich ingezet voor het goede doel Edukans.

De ochtend was er zelfs sprake van filevorming voor de meldtafel in de binnenstad van Ommen. Met de weersvoorspelling dat het wel eens heel warm zou gaan worden, stonden er velen die de koelte van de ochtend wilden meepikken. 
In het bos stonden een aantal plekken met proeverijtjes (gemaakt door Flater) en onze leerlingen, maar ook gelukskoekjes met bemoedigende teksten. Verderop was er bij de Nieuwe Brug een koffie- en thee-punt, en ook aan rust werd gedacht, want men kon even de benen omhoog doen tijdens de meditatie in de zitzakken en komkommers op de ogen. 
Verderop weer even een hapje en dan bij de laatste kilometer werd er een (snoep)hartje onder de riem gestoken. De finish was een overheerlijk ijsje bij Ekkelenkamp en daar waren alle wandelaars met dit warme weer natuurlijk wel blij mee.
Het is nog even afwachten wat er aan geld opgehaald is voor Edukans, maar dat zullen we zeker nog plaatsen in de nieuwsbrief.
Alle deelnemers dus bedankt (ouders/opa’s oma’s, buren, kennissen) maar ook iedereen die heeft meegewerkt aan dit unieke spektakel.
Daarbij dus naast medewerkers en leerlingen van school, de genoemde horeca, Verkeerrsregelaars en commissies van de Ommer Bissingh. Een prachtige samenwerking die hopelijk z’n vervolg gaat krijgen.